Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

W2support zoekt hoofd marketing

Geplaatst op: 6 mei 2023

(Adv.) Wij zijn ambitieus, jij ook? Binnen onze dynamische, jonge en bovenal snelgroeiende bedrijvengroep zoeken wij een hoofd marketeer die de uitdaging aandurft al onze entiteiten naar het volgende niveau te tillen. Als groep zijn wij dagelijks bezig met ontwikkelen, innoveren en uitbreiden. Kortom: er zijn op het gebied van (online)marketing mooie uitdagingen, waar jij een grote rol in gaat spelen!

Het gaat om een functie (m/v) voor 24 tot 40 uur per week. W2support in Genemuiden houdt zich bezig met haveninrichting. Bekijk de volledige vacature hier. Directe vragen of meer info: 06 23 65 44 47/ 038 30 30 315.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500