Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Mantelzorgers ontmoeten elkaar in Veldschuur

Geplaatst op: 11 mei 2023

Steunpunt Mantelzorg en Contactgroep Zwartewaterland organiseert op donderdag 25 mei een activiteit in de Veldschuur. Dit om met zoveel mogelijk mantelzorgers het seizoen af te sluiten en elkaar een fijne zomer toe te wensen.

“Het programma begint om 10.00 met een kopje koffie/thee en informatie over de Veldschuur. Daarna gaan we in groepjes ervaren hoe een groepsles op de Veldschuur eruit ziet. We sluiten af met een gezamenlijke lunch zodat we om 13.00 met een gevulde buik naar huis kunnen gaan. De kosten voor deze activiteit bedragen 5,00 per persoon”, vertelt mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg.

Meer info en opgave (tot 18 mei) via l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500