Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

TIP zoekt verhalenvertellers voor stadswandelingen

Geplaatst op: 15 mei 2023

(Ingezonden) Genemuiden is intrigerend en fascinerend. Veel bezoekers en inwoners willen graag meer weten over ons bijzondere stadje en schrijven zich in om deel te nemen aan een stadswandeling.

Tijdens de stadswandelingen wordt het verhaal van Genemuiden verteld. Over een paar jaar bestaat Genemuiden 750 jaar en om de verhalen over Genemuiden door te kunnen geven – wat zeer belangrijk is – hebben we nieuwe vrijwilligers nodig om als stadsgidsen op te treden.

Heb je interesse in de geschiedenis van Genemuiden en vertel je graag over onze mooie stad? Dan vragen we je om je aan te melden als vrijwilliger bij de groep stadsgidsen. Je kunt mensen rondleiden in Genemuiden om zo de geschiedenis van de stad levendig te houden en door te geven.

TIP Genemuiden hoopt dat deze oproep een aantal nieuwe gidsen zal opleveren, zodat meer groepen de mogelijkheid krijgen om de historie van Genemuiden te ontdekken. We krijgen regelmatig verzoeken van bootjesmensen en andere bezoekers om deel te nemen aan een stadswandeling. Ook inwoners vinden deze activiteit interessant en we zien een ontwikkeling waarbij mensen bij familiefeestjes en jubilea een beroep doen op TIP voor een interessante stadswandeling. Help hen de geheimen van Genemuiden te ontdekken en te speuren naar de sporen van het Genemuider verleden. U kunt zich aanmelden bij Arend Booi (06 45121010) of Klasien Hoekman (06 22037035).

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500