Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fietstocht tijdens Pinksteren

Geplaatst op: 20 mei 2023

(Ingezonden) Vanaf de Bethelkerk (Bereklauw 1) start er op Tweede Pinksterdag een prachtige fietspuzzeltocht. U kunt tussen 13.30 en 14.15 uur starten om daarna te genieten van een mooie uitgestippelde route in de buurt. In het routeboekje zijn ook een aantal vragen opgenomen, uit degenen die alle antwoorden goed hebben wordt een winnaar getrokken. Deze ontvangt een smakelijke prijs.

Er zijn enkele stops waar genoten kan worden van koffie met koek of een verfrissing. Bij terugkomst is er de mogelijkheid om op het terras van de kerk patat met een snack of een broodje hamburger te eten. Dit is ook mogelijk voor degenen die niet fietsen maar toch bij de Bethelkerk iets willen eten.

Dit kan vanaf 16.30 uur. Deelname aan de tocht kost € 4,50 per fiets met een maximum van € 20 per gezin. Als het weer niet geschikt is voor een fietstocht hoopt de organisatie u als alternatief een autotocht aan te bieden, starttijd hetzelfde. In dat geval informeren we u kort voor de tijd. We hopen op veel belangstelling!!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500