Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub komt opnieuw niet tot winst

Geplaatst op: 20 mei 2023

Foto: Helmich Lubberts/Orange Pictures)

Sportclub Genemuiden heeft in aanloop naar de naderende nacompetitie geen zelfvertrouwen kunnen tanken, in en tegen Huizen prijkte op het scorebord na 90 minuten spelen een 2-0 eindstand.

In de eerste helft was het een gelijk opgaande strijd, beide teams probeerden de weg naar het doel te vinden zonder dat dit echte kansen opleverde.

De treffer die Huizen maakte op slag van rust was voor Sportclub Genemuiden dan ook een aderlating, daar waar doelman Hidde Streutker in eerste nog redding bracht was het Theo Visser die de afvallende bal oppikte en doelman alsnog liet vissen.

Na rust veranderde er niet veel aan het spel, Huizen liet zich veelal terugzakken en loerde op een eventuele counter. Sportclub Genemuiden knokte voor wat het waard was, maar het koste Huizen weinig moeite om de bal op de beslissende momenten weg te werken.

Het moet gezegd worden dat Sportclub Genemuiden het beetje geluk wat je soms nodig hebt ook niet aan zijn zijde had, een aantal keren waren het de laat en doelpaal die een treffer voorkwamen. Rens van Benthem en Ryan van Lente over kwam het.

De inbreng van vers bloed konden het verschil ook niet maken. Doelpunten zouden ook in Huizen niet aan Sportclub Genemuiden besteed zijn. Het was de thuisclub die als enige nog tot een doelpunt zou gaan komen, Frank van de Bosch was de maker.

Wat rest is de afsluitende competitiewedstrijd thuis tegen DETO volgende week, een wedstrijd die er niet meer toe doet maar nog wel gespeeld moet worden.

sv Huizen – SC Genemuiden 2-0 (1-0).

Scheidsrechter: Dhr. N.P. Henon
Assistent-scheidsrechter: Dhr. J.F. Koenderink
Assistent-scheidsrechter: Mevr. R.S. Vermeer

Scoreverloop: 44. Theo Visser 1-0, 80. Frank van den Bosch 2-0.

Gele kaart: 30. Anouar Aktaou (sv Huizen).

Opstelling sv Huizen: Tim Van Dompzelaar, Sergae Kogeldans (50. Remco Helms), Jeroen Lamme, Anouar Aktaou (61. Hidde van der Veldt), Tristen Kroeze, Dennis Lamme, Frank Van Den Bosch, Joshua Lo-Asioe (66. Sabastian van Kammen), Theo Visser, Sergio Kozjak (79. Robbie Schipper), Ritchie Zinga (66. Robin Creebsburg).

Opstelling SC Genemuiden: Hidde Streutker, Arend van de Wetering, Thijs Dekker (14. Matthias Breman), Ryan van Lente, Bart Jan Brouwer (82. Ingmar Lassche), Rens van Benthem, Hadde Pleijsier, Noureddine Boutzamar, Sijmon Eenkhoorn, Martijn Eenkhoorn, Osama Ben Kaddour (56. Yoran Popovic).

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500