Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Duizenden euro’s opgehaald voor onderzoek naar diabetes

Geplaatst op: 24 mei 2023

Annie en Lizzie hebben tijdens de kunstverkoop van Zwartsluis onder Zeil een bedrag opgehaald van 4.169.40 euro. Oma en kleindochter zijn erg blij met het recordbedrag voor stamcelonderzoek naar diabetes type 1. Lizzie de Vries, Schildersgroep Profondo en Annie van Dijk willen iedereen hartelijk bedanken.

Mede door aanvullende donaties staat de teller op 8.357.00 euro. Voor diegene die de schilderijen verkoop hebben gemist, hebben Annie en Lizzie nog een paar prachtige exemplaren staan: Het meisje met de Parel, (Giclèe afdruk) en Mystic (Giclèe afdruk).

Voor info: 06-54950248, e-mail: eksterglitter@hotmail.com. De opbrengst is volledig voor stamcelonderzoek naar diabetes type 1. Doneren kan ook nog online.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500