Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider tapijtindustrie presenteert zich in België

Geplaatst op: 23 mei 2023

De plaatselijke tapijtfabrikanten zijn deze week neergestreken in België om zich te presenteren tijdens de ‘Flandern Days’. Het is de tweede keer dat dit evenement wordt georganiseerd, maar tijdens de eerste editie was er nog geen plaats voor ‘den Ollanders’.

Klanten uit de hele wereld zijn uitgenodigd om een bezoek aan de verschillende producenten te brengen. Betap toont zijn producten in Wielsbeke, terwijl de Condor-groep ondergebracht is in Sint-Martens-Latem. De eerste beursdagen zijn zeer tevredenstellend verlopen, zo deelden woordvoerders van zowel Betap als Condor mee.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500