Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugd maakt zich op voor viscompetitie

Geplaatst op: 30 mei 2023

Archief: Erik Eenkhoorn

De zomer viscompetitie voor lokale jeugd begint dit jaar op vrijdagavond 2 juni om 19.00 uur.  Woensdagmiddag mogen deelnemers ter voorbereiding op deze viswedstrijden hun hengel laten nakijken, eventueel repareren en een gratis tuigje maken, speciaal voor de bermsloot en bergingsvijvers.

Ervaren vissers zijn met materiaal aanwezig die jou daarbij helpen. Jullie zijn welkom vanaf half twee tot vier uur. Voor wie zich nog niet heeft opgegeven voor de zomer viscompetitie kan dat tot vrijdag 12.00 uur doen. Het kan ook woensdagmiddag in het clubhuis.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500