Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

STG doet prima zaken tijdens Stouwdam competitie

Geplaatst op: 30 mei 2023

Archieffoto Erik Eenkhoorn

(Ingezonden) Afgelopen zaterdag was er een thuiswedstrijd met extra deelnemers van STG, wat het nog specialer maakt en iedereen nog iets fanatieker, mede omdat er nog meer publiek was in de vorm van familie en vrienden die kwamen aanmoedigen.

Imre van der Steeg reed bij de pupillen 2 jongens een goede wedstrijd op zijn thuisbaan en eindigde als nummer acht in het dagklassement.

Corrianne Beens, die bij de pupillen 1 meisjes gelijk met de besten meedoet, bevindt zich bovenin het klassement. Lieke van Dijk reed voor haar doen een ietwat teleurstellende wedstrijd en eindigde als tiende. Bij de meisjes pupillen 1 deden ook Hannah Beens, Phyline Naberman, Lara van de Berg en Emma Meesters mee als extra rijdsters. Samen met vaste rijdster Lotte Kornet was STG De Eendracht goed vertegenwoordigd in deze categorie.

Ook bij de pupillen 1 jongens en de kadetten meisjes was er deelname vanuit Genemuiden. Sander Voorhorst en Laurien Winters konden hier echter geen potten breken, maar reden wel naar een prima resultaat.

Bij de kadetten jongens Timon Altena, die bij de laatste clubwedstrijd net voor Stijn de Jong eindigde, en nu net achter Stijn op de vierde plek. Hij wist wel de laatste afstand te winnen. Stijn reed een constante wedstrijd door op alle drie de afstanden als derde te eindigen. Daarmee kwam hij ook op de derde plek in het dagklassement.

Bij de junioren meisjes wint Maud de Jong een heel spannende strijd om de plaatsen 2 t/m 5 en mag zij achter de ongenaakbare nummer 1 als tweede op het podium plaatsnemen.

Harmen Last reed bij de junioren jongens ook een goede wedstrijd en eindigde achter de onverslaanbare nummer 1 als tweede in het dagklassement.

Halverwege deze Stouwdamcompetitie staan Stijn, Maud en Harmen alle drie op de tweede plaats in het klassement.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500