Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van der Sluis ballon volgende week boven Genemuiden

Geplaatst op: 5 juni 2023

Woensdagavond 14 juni zal er bij goed weer boven Genemuiden een ballon varen met inwoners van Genemuiden. Vorig jaar zou deze vaart worden gemaakt tijdens de afsluiting van het evenement Genemuiden Kamerbreed van SCEG maar dat kon niet doorgaan vanwege het weer. Wout van Olst won tijdens Kamerbreed de quiz over Genemuiden en daarmee de ballonvaart.

De ballonvaart met enkele winnaars, medewerkers, sponsors en een afvaardiging van B+W is bedacht en aangeboden door Van der Sluis technische bedrijven. De reservedatum, wanneer de weersomstandigheden deze avond niet toelaten, wordt donderdagavond 29 juni.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500