Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

d’IJsco overgenomen door Sluziger ijsscheppers

Geplaatst op: 6 juni 2023

“Wij stoppen vanwege drukte in de brasserie, maar het zou mooi zijn als de ijssalon behouden blijft voor Genemuiden.” Met die boodschap belde ondernemer Gerralt van Dijk afgelopen voorjaar richting Zwartsluis. Aan de andere kant van de lijn zat Emiel Visscher, mede-eigenaar van horecacentrum De Albatros én van ijssalon Snoepers. Visscher dacht er met zijn compagnon Noah Emanuels een tijdje over na en besloot uiteindelijk om een tweede vestiging van Snoepers te openen.

Woensdagmiddag om 14:00 uur gaat de winkel open. Ook ijsbonnen voor de wandelvierdaagse zijn dan verkrijgbaar. Daarnaast zijn er in de eerste week na de opening lekkere ijsprijzen te winnen voor iedereen die een ijsco komt halen. De zaak in Genemuiden is, met uitzondering van zondag, bij goed weer geopend. Vandaag worden borden en vlaggen vervangen en morgen staat het vertrouwde personeel van d’IJsco weer bolletjes te scheppen aan de Kruisstraat. Al zijn het vanaf dat moment wel Snoepers-bolletjes.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500