Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: Magazijnmedewerker bij BOXR Underwear (zomerbaan)

Geplaatst op: 6 juni 2023

(Adv.) Ben je op zoek naar flexibel zomerwerk in de omgeving van Zwartsluis? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! BOXR Underwear, een vooruitstrevend kledingmerk dat gespecialiseerd is in bamboekleding, is op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers om ons team te versterken tijdens de zomermaanden.

Jouw taken in het magazijn in Zwartsluis omvatten het verwerken van bestellingen, aanvullen van de voorraad en zorgvuldig verwerken van inkomende en uitgaande goederen.

Wij geloven niet alleen in hard werken, maar ook in het creëren van een leuke werksfeer. Je zult deel uitmaken van een jong team. Samen zorgen we voor een dynamische en gezellige werkomgeving waarin je je snel thuis zult voelen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Max Louw of Lars Bijsterbosch via info@mediaconsultsgroup.nl of rechtstreeks via 06 53 91 89 83 of +31 85 016 32 64.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500