Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ichthus regelt in handomdraai beveiligingscamera’s na brandstichting

Geplaatst op: 15 juni 2023

Kindcentrum Ichthus is sinds vandaag voorzien van 10 beveiligingscamera’s. Afgelopen weekend werd brand gesticht op het plein waarna de schrik er goed in zat. Omdat vandalisme al langere tijd aan de orde was op het plein, was er al een traject gestart om de mogelijkheden voor camera’s te onderzoeken.

Dat traject kwam in een stroomversnelling na de situatie van afgelopen zondag. De school hoopt dat er hiermee een einde komt aan de bezoekjes van ongenodigde gasten. Bij andere scholen in Genemuiden wierp deze methode in ieder geval vruchten af na een reeks vernielingen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500