Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Peuters lopen eigen vierdaagse

Geplaatst op: 15 juni 2023

De Koninklijke Wandelbond Nederland en JOGG organiseerden deze week de Peuter4daagse. Het doel is om bewegen te stimuleren bij jonge kinderen en daar is samen wandelen natuurlijk een prima (en vooral gezellige!) manier voor.

De peuters van De Kleine Ark en peuterspeelgroep ’t Startblok (beiden onderdeel van SKZ) gingen de uitdaging aan en deden enthousiast mee. Vier dagen liepen de kinderen een route met de pedagogisch medewerksters van hun groep. Het was best warm, maar de peuters lieten zich daardoor niet weerhouden; ze stapten dapper door.

Even een liedje zingen onderweg hield de moed er in. Vandaag was de laatse wandeldag en kwamen er ook ouders en grootouders meelopen om zo samen de finish te halen. Op het plein werden de wandelaars verwelkomd met muziek én kregen de peuters een dik verdiende medaille en een ijsje. De begeleidsters kijken terug op een leuke wandelweek waarin ze veilig op pad gingen én veel bekijks hadden met de stoere en reflecterende vestjes.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500