Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Juf Hankie Koopmans met pensioen

Geplaatst op: 28 juni 2023

Kindcentrum Ichthus heeft vandaag feest gevierd met juf Hankie Koopmans omdat zij aan het einde van dit schooljaar met pensioen gaat. Vanaf de pont werd zij opgehaald door de kinderen van haar eigen groep en met een treintje naar de school gebracht.

Daar zongen de kinderen een ‘pensioenlied’ voor haar en werd ze bedolven met een zee van bloemen. De rest van de morgen oefenden de kinderen met ritme en bodypercussie en boomwhackers. Dat eindigde in een voorstelling van met alle kinderen op de parkeerplaats naast het gebouw. Afsluitend was er een receptie voor Hankie en een lunch met familie en collega’s.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500