Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
12 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeugdhonk steekt barbecue aan voor nieuwe vrijwilligers

Geplaatst op: 7 juli 2023

(Ingezonden) Inmiddels bestaat Jeugdhonk 3:16 alweer 8 jaar. Met het doel om een verantwoord alternatief te bieden is het jeugdhonk destijds gestart. Inmiddels is het uitgegroeid tot een geliefde ontmoetingsplek voor alle jongeren uit Genemuiden e.o. vanaf 12 jaar. In het jeugdhonk is een mooie bar te vinden, met een ruimte zithoek en leuke games. Het is de perfecte plek om nieuwe contacten te krijgen, maar ook om met vrienden af te spreken.

Dankzij de vrijwilligers is het Jeugdhonk elke vrijdag avond open. Om ook na de zomervakantie het rooster weer rond te krijgen, zijn we dringend op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers. Vrijwilligers ‘draaien’ ongeveer zes keer per jaar een dienst in het honk. Daarbij zijn er verschillende taken: contact met jongeren, achter de bar staan, snacks bakken en af en toe een buitenronde maken. Ook wordt er een aantal keren per jaar een grotere activiteit georganiseerd. Minimumleeftijd is 23 jaar, een bovengrens is er daarbij zeker niet.

Heb jij hart voor de jeugd? Vind je het leuk om met jongeren in de leeftijd van 12 tot ongeveer 16 jaar in contact te komen? Potje poolbiljarten, of gewoon gezellig kletsen aan de tafel? Meld je dan aan als vrijwilliger. Zonder vrijwilligers, geen jeugdhonk!

Om een indruk te krijgen van het jeugdhonk nodigen we u/jou van harte uit op onze afsluitende BBQ op vrijdagavond 14 juli a.s.

Vanaf 19.30 uur staat de BBQ aan, en bent u/jij welkom voor een hapje/drankje en een rondleiding.

Het bestuur 

Anneke Bos (GK)

Erna Last (HG)

Edwin Bouwers (CGK)

Wita Last  (GG)

Jan Hermen Post (HHK)

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500