Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
4 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Peuters van Ichthus lopen eigen vierdaagse

Geplaatst op: 7 juli 2023

Afgelopen week heeft kindcentrum Ichthus een peuter4daagse gehouden. Ichthus organiseerde dit samen met de Buurtsportcoach en JOGG-regisseur van gemeente Zwartewaterland. Deze wandelvierdaagse draagt bij aan het beweegplezier , veilig leren bewegen door het verkeer en het samen gezellig wandelen met peuters.

“Deze week kunnen we oprecht spreken van een groot succes. Wat vonden de peuters het stoer dat zij ook een shirt van de school mochten dragen. Dat groep 8 mee liep en ze stoer een hand gaven en een gesprekje met de peuters aanknoopten. Samen hebben we meer dan 6 kilometer gelopen deze week, elke dag een rondje van 1,3 kilometer en wat liepen de peuters goed mee. Wij als team zijn super trots op onze kinderen. Als we terug op de groep waren vroegen ze morgen weer?”, vertellen de juffen van het kindcentrum.

Vrijdag is de prestatie feestelijk afgesloten. Na het rondje lopen werden de jonge deelnemertjes op het plein onthaalt door de andere klassen. Ze vormde een erehaag en elke peuter kreeg een doosje rozijntje om de nek gehangen. Op het versierde plein was er muziek en iedere deelnemer mocht even met zijn medaille op het podium staan.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500