Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

80 MLS-leerlingen krijgen alsnog decenniaoud rapport

Geplaatst op: 14 juli 2023

Een doos met oude rapporten heeft jarenlang lopen te verstoffen op de Maarten Lutherschool. Onlangs werden ze ontdekt. De school hield daarom gisteren een inloopdag waarbij oud-leerlingen uit jaren vijftig en zestig hun rapport konden ophalen. In totaal konden 80 mensen blij worden gemaakt met een oud rapport. Voor de één een meevaller vanwege mooie cijfers, terwijl een ander zich toch even achter de oren krabde.

De Maarten Lutherschool fuseert volgend schooljaar met de twee andere hervormde scholen van Genemuiden. Daardoor raakt de huidige locatie van de Lutherschool buiten gebruik vanaf augustus. Tijdens een grote opruimactie kwamen de rapporten boven water. Leerlingen van groep 7  hielden donderdag mee zoeken.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500