Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Orgelconcerten in zomermaanden

Geplaatst op: 19 juli 2023

Het interieur van de Grote Kerk met het in 1885 gebouwde orgel.

In de zomermaanden juli en augustus zijn er op zaterdagmiddagen vanaf 15:00 uur tot ongeveer 16:30 uur orgelbespelingen in de Grote Kerk te Genemuiden. De bespelingen hebben een open karakter. Dus u kunt komen en gaan wanneer u dit wenst en de toegang is gratis. Plaatselijke organisten zullen herkenbare muziek en bekende stukken spelen die passen bij het karakter van het gebouw. Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met het orgel dat de Kamper orgelbouwer Zwier van Dijk in 1885 realiseerde.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500