Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Win jij de MadShad Battle bij Black River?

Geplaatst op: 21 juli 2023

(Adv) Het is alweer juli, wat is het eerste half jaar van 2023 en daarmee ook het eerste half jaar van Black River voorbij gevlogen. Verrast maar vooral trots zijn we op de naam die we al hebben weten te vestigen in die eerste maanden. Vanuit letterlijk allerlei hoeken van het land weten beginnende en ervaren (roof)vissers de weg naar onze winkel in Hasselt inmiddels te vinden. Bedankt allemaal voor jullie positieve reacties en recensies.

Social Media

Wat in het eerste half jaar ook als een raket is gegaan: de social media. Op Facebook zijn we de 800 volgers al ruim gepasseerd en op Instagram zijn we de mijpaal van 1.000 volgers inmiddels voorbij. Vragen over producten, ingezonden vangstfoto’s, bestellingen… de DM’s worden altijd zo snel mogelijk behandeld door ons team. En laten we eerlijk zijn, wat is er nou gaver dan foto’s te ontvangen van onze bezoekers met vangsten op materiaal of (kunst)aas uit onze winkel?!

MadShad Battle

In de afgelopen maanden zijn we ook met de introductie en vervolgens de doorontwikkeling van onze speciale MadShad gekomen. Om te vieren dat we de 1.000 volgers op Instagram nu al al gepasseerd zijn komen we met een speciale MadShad actie: de MadShad Battle! In de post die vandaag (vrijdag 21 juli) online komt dagen we jou én je vismaatje uit tot een battle. Laat in een reactie onder de post (dit kan zowel op ons Instagram account als op het Facebook account) met een tag achter wie van je vismaten jíj uitdaagt om de Battle mee aan te gaan. Uit alle reacties verloten wij maar liefst 5 winnaars van dit eerste onderdeel van de Battle. De 5 gelukkige winnaars verwelkomen wij in onze winkel want daar liggen 2 speciale MadShads klaar waarmee jij en je vismaat de Battle gaan ‘uitvechten’. Wie van jullie weet de mooiste vis te vangen en een gave vangstfoto te maken inclusief MadShad? Stuur de foto’s in via onze DM op Instagram of Facebook of mail ze naar vangsten@black-river.nl. Weet je er meerdere te vangen? Blijf ze zeker insturen, want uiteindelijk gaat het allemaal om de grote finale: het winnen van een compleet MadShad pakket met diverse uitvoeringen, maten én schitterende designs!

Deelnemers-informatie

Volgende week vrijdag (28 juli) worden de 5 deelnemers (en hun vismaat / vriendin) bekend gemaakt op onze kanalen en vanaf dat moment kunnen de MadShads opgehaald worden bij Black River. Vervolgens hebben de in totaal 10 deelnemers de hele maand augustus t/m woendag 31 augustus de tijd om hun vangstfoto’s in te zenden. De week erop zal de gelukkige winnaar van het overcomplete MadShad pakket bekend gemaakt worden en uitgenodigd worden in de winkel!

Kans maken om mee te doen? Ga snel naar onze social media pagina’s en geef jou en je vismaat op via een reactie onder de post!

Black River Fishing & Boats
Industrieweg 38, Hasselt Overijssel, NL
telefoon: 085 079 70 10 mail: info@black-river.nl

Openingstijden
ma 13.00 – 18.00 u
di-vr 10.00 – 18.00 u
za 10.00 – 17.00 u.

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500