Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bovenstemavond in Bethelkerk

Geplaatst op: 21 augustus 2023

Oberlingerorgel in de Bethelkerk foto: Erik Eenkhoorn

In de Bethelkerk wordt zaterdag 9 september een zang(oefen)avond gehouden met de bovenstem. De leiding van deze avond zal in handen zijn van ds. A. De Groot. Het orgel zal bespeeld worden door Erik Eenkhoorn.

Deze avond is een initiatief van De stichting Tot behoud van de Genemuider bovenstem. Bijzonder aan deze bijeenkomst is dat aanwezigen gezamenlijk ook de bovenstem kunnen leren zingen. Organist Erik Eenkhoorn vertelt kort het een en ander over de tegenstem van de te zingen psalm waarna deze gezamenlijk wordt gezongen. Op die manier kan iedereen op een laagdrempelige manier kennis komen maken met het culturele erfgoed.

Eenieder is van harte welkom in de HHG. Ook niet-bovenstemzangers (en zangeressen) worden van harte uitgenodigd. De avond start om 19:30 uur en duurt tot 20:45 uur. De toegang is gratis, bij de uitgang is een collecte voor de onkosten. Meer informatie over de Genemuider Bovenstem via de website www.bovenstemgenemuiden.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500