Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vijfde editie Bokkentocht

Geplaatst op: 31 augustus 2023

achrieffoto: Pieter Polman

Het eerste lustrum van de Genemuider Bokkentocht staat op de agenda. Dat wil zeggen dat deelnemers weer op verschillende locaties in Genemuiden een bokbiertje kunnen proeven.

“Het succes, dat in 2017 begon, is inmiddels niet meer weg te denken. Daarom nodigen wij, samen met de plaatselijke horeca, alle bokbierliefhebbers weer uit om mee te doen. De vijfde editie wordt gehouden op vrijdag 6 oktober 2023, start tussen 18.00 en 20.00 uur”, aldus het bestuur van SCEG.

Na de ludieke actie in 2019, waar de vaten met paard en wagen Genemuiden werden ingereden, zal SCEG dit jaar wederom een ludieke aanvang van het bokbierseizoen aankondigen, wees verrast. Nadere informatie omtrent kaartverkoop volgt binnenkort.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500