Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fietstocht zendingscommissie

Geplaatst op: 6 september 2023

De fietstocht die de zendingscommissie van de Hervormde Gemeente voor 1 juli had georganiseerd, is vanwege de weersomstandigheden niet doorgegaan. Zoals was aangegeven, is er een tweede mogelijkheid gepland op 16 september.

Op zaterdagmiddag vertrekken de deelnemers om 13:00 uur vanaf het Hervormd Centrum. De bedoeling is dat wie de beschikking heeft over een auto met fietsdrager naar het startpunt rijdt op circa 40 minuten afstand van Genemuiden. Voor degenen die geen vervoer hebben is een lage lange aanhangwagen beschikbaar, waarop ca 30 fietsen geplaatst kunnen worden.

Graag zouden de organisatoren voor 9 september de aanmeldingen van iedereen die mee gaat (naam en telefoonnummer en/of emailadres) ontvangen. Dat kan op het mailadres fietstocht@hervormdgenemuiden.com of telefonisch 038-3857486. Geeft dan ook door of u met eigen vervoer komt, of gebruik wenst te maken van het vervoer dat de gemeente beschikbaar stelt.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500