Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pleijsier Bouw start bouw van nieuwe productielocatie voor VEBE

Geplaatst op: 7 september 2023

(Adv.) VEBE en Pleijsier Bouw beleefden vrijdag 1 september een feestelijke dag: in Genemuiden werd de eerste paal voor de nieuwe productielocatie van VEBE geslagen. De bouw is nu officieel begonnen. Deze paal is de eerste van de reeks van 900 palen die het hoofddraagconstructie zullen ondersteunen. Daarnaast worden er circa 17.000 palen gemaakt om een stevige fundering te creëren voor de betonvloer.

De nieuwe productiehal is ontworpen door Van den Berg Architecten B.V. en wordt gerealiseerd volgends de BREEAM Excellent normen. De bedrijfshal beslaat maar liefst 56.400 m2 en het kantoor ongeveer 2.800 m2. De nieuwe eyecatcher, pal aan de N759 in Genemuiden, biedt straks ruimte voor de productie van tapijt voor de automotive-industrie, een Customer Experience Centre en diverse kantooractiviteiten.

Wij willen alle betrokkenen feliciteren met deze mooie mijlpaal!

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500