Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Beleef een dag vol actie op Veiligheidsdag Staphorst!

Geplaatst op: 7 september 2023

(Adv.) Tijdens de Veiligheidsdag in Staphorst is Piet Gons Rijopleidingen ook aanwezig. Iedereen is welkom om zaterdag 9 september tussen 10:00 en 16:00 uur bijvoorbeeld te komen kijken bij de spectaculaire remproef-baan. We staan op het marktplein, bij de ingang. Het beloofd een zonnige dag te worden daarom staan wij voor je klaar met gratis rijbewijs!

Remproef

Wat doet een glad en nat wegdek met je remweg? Ervaar het zelf in de auto of vrachtwagen op de slipbaan.

Auto-theorie

Ga de uitdaging aan, doe mee aan de kennisquiz. Geslaagd? Bonbons van Gons!

Dode hoek

Kijk door de ogen van de vrachtwagenchauffeur. Wat zie je in de spiegels?

Geniet van een gratis ijsje van (G)ons! (op is op)

Diverse hulpdiensten en bedrijven zijn aanwezig om de bezoekers te informeren over de risico’s, de eigen rol bij calamiteiten en de (on)mogelijkheden van professionele hulpverleners. Diverse partners van gemeente Staphorst geven acte de présence, waaronder de Brandweer, Politie, Ambulance, Veilig Verkeer Nederland, Defensie, EHBO, Rode Kruis, Hooikammer Groep, Reddingsbrigade, Rijkswaterstaat en Piet Gons Rijopleidingen. Meer informatie over het programma, de locatie en parkeren klik hier.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500