Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Psalmen zingen in Bethelkerk

Geplaatst op: 7 september 2023

In de Bethelkerk wordt zaterdag 9 september een zang(oefen)avond gehouden met de bovenstem. Het orgel zal bespeeld worden door Erik Eenkhoorn. Dhr. J. Giethoorn, theoloog in opleiding, verzorgt de meditatie.

Deze avond is een initiatief van De stichting Tot behoud van de Genemuider bovenstem. Bijzonder aan deze bijeenkomst is dat aanwezigen gezamenlijk ook de bovenstem kunnen leren zingen. Organist Erik Eenkhoorn vertelt kort het een en ander over de tegenstem van de te zingen psalm waarna deze gezamenlijk wordt gezongen. Op die manier kan iedereen op een laagdrempelige manier kennis komen maken met het culturele erfgoed.

Eenieder is van harte welkom in de HHG. Ook niet-bovenstemzangers (en zangeressen) worden van harte uitgenodigd.

De avond start om 19:30 uur en duurt tot 20:45 uur. De toegang is gratis, bij de uitgang is een collecte voor de onkosten. Meer informatie over de Genemuider Bovenstem via de website www.bovenstemgenemuiden.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500