Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Op zoek naar werk dat bij je past? Bieb biedt helpende hand!

Geplaatst op: 12 september 2023

Het vinden van werk dat bij je past, is niet altijd makkelijk. In september, oktober en november 2023 biedt de Bibliotheek Kop van Overijssel, Staphorst en Zwartewaterland hulp in de vorm van elf gratis online trainingen voor mensen die op zoek zijn naar (ander) werk.  

De eerste online activiteit is de workshop ‘Vind je droombaan’ op 13 september 2023 van 10.00 tot 12.00 uur. Vervolgens vindt op 20 september van 10.00 tot 12.00 uur de inspiratiesessie ‘Netwerken’ plaats. In september wordt de reeks afgesloten met het online Loopbaanspreekuur op 29 september van 10.00 tot 12.00 uur.

De Bibliotheek verzorgt deze online activiteiten in samenwerking met JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden. Deelname is gratis en voor iedereen, leden en niet-leden van de Bibliotheek. Interesse? Kijk voor aanmelden in de agenda van www.biliotheekkopvanoverijssel.nl, www.bibliotheekstaphorst.nl en www.bibliotheekzwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500