Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Schakers starten aan nieuw seizoen

Geplaatst op: 12 september 2023

(Ingezonden) Na een spannende competitie en een enerverend snelschaaktoernooi, beide gewonnen door Jaap Russchen uit Zwartsluis, start dinsdag 12 september het nieuwe schaakseizoen.

Het ledenaantal is inmiddels gestegen naar 20 leden, maar graag willen wij er nog wat schakers bij hebben. De leden komen uit Zwartewaterland en wijde omgeving, echter schakers uit Genemuiden hebben de sprong over het Zwartewater nog niet durven  maken.

De schaakvereniging is er voor zowel de hobbyschaker als voor de wat fanatiekere clubschaker. Dinsdagavond is onze vaste schaakavond en de aanvang is 19.30 uur. U bent van harte welkom in Clubgebouw ’t Ende, Westeinde 23 te Zwartsluis. De koffie staat klaar! www.svhetzwartewater.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500