Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open Eshuis: Meer dan 130 jaar vakmanschap opende de deuren

Geplaatst op: 14 september 2023

(Adv.) Op zaterdag 9 september opende Eshuis in Dalfsen met trots de deuren voor het publiek tijdens een bruisende open dag. Sinds 1891 laat Eshuis merken en producten van hun beste kant zien. Maar liefst 750 enthousiaste bezoekers namen een kijkje hoe dit achter de schermen gaat bij Eshuis. De bezoekers kregen een uitgebreide rondleiding door de productiehallen, waarbij van dichtbij kon worden bekeken hoe de meest bekende verpakkingen worden gemaakt. Dit alles werd begeleid door de werknemers, die de bezoekers informeerden over de nieuwste innovaties en ontwikkelingen.

Vermaak voor jong en oud tijdens Open Eshuis

Tijdens Open Eshuis was er genoeg te beleven voor bezoekers van alle leeftijden. De open dag bood vermaak voor jong en oud, met hoogtepunten zoals een opblaasbaar springkussen, live muziek die de sfeer versterkte, en overheerlijke stroopwafels. Dit zorgde ervoor dat iedereen zich vermaakte en genoot van deze unieke open dag.

De nieuwe & supersnelle HP V12: als enige in de Benelux

Tijdens de open dag had Eshuis het genoegen om de bezoekers kennis te laten maken met hun nieuwste trots: de HP V12. Deze digitale drukpers vertegenwoordigt een grote sprong voorwaarts in de wereld van digitale druktechnologie. De V12 drukt met maar liefst 120 meter per minuut. Dit betekent dat de V12 aanzienlijk sneller werkt dan elk andere digitale drukpers op de markt. Eshuis heeft hierbij de eer om deze drukpers als enige in de Benelux te mogen hebben.

Terugblikken en vooruitkijken op een geslaagde Open Eshuis

Eshuis voelt zich vereerd door de overweldigende respons van zoveel mensen die de gelegenheid hebben genomen om een kijkje achter de schermen te nemen. De ervaring en beleving om te ontdekken hoe een bedrijf als Eshuis te werk gaat heeft veel positieve reacties opgeleverd. Eshuis kijkt met grote dankbaarheid terug op de belangstelling die ze hebben mogen ontvangen. Het delen van hun passie en kennis met anderen is altijd een van hun kernwaarden geweest, en ze willen deze traditie voortzetten. Nu Eshuis blijft groeien, kijken ze al uit naar de volgende editie van Open Eshuis, om zo weer de nieuwste ontwikkelingen en innovaties met de bezoekers te kunnen delen.

Word ook onderdeel van Eshuis

Eshuis blijft groeien. In 2021 is er een nieuwe productiehal van maar liefst 1.700 vierkante meter geopend, die nu bijna volledig gebruikt wordt. Met de toevoeging van de nieuwste machines, innovaties en gezichten blijft Eshuis vooruitgang boeken. Dat doen ze niet alleen, maar met een groeiend team bestaande uit meer dan 165 collega’s.

Eshuis wil graag nog meer groeien. Dit doen ze door te blijven innoveren, samenwerken en een fijne werksfeer te creëren. Hiervan kun jij onderdeel worden. Eshuis is blijvend op zoek naar nieuwe collega’s. Zo kun jij samen met Eshuis deze groei doorzetten. Doe jij mee?

Gepubliceerd door Bas Jansen
Van Dijk Containers 500