Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Radiomakers en reporters gezocht bij Zwartewater FM

Geplaatst op: 15 september 2023

(Adv.) Bij Zwartewater FM is er altijd plek voor nieuwe enthousiaste medewerkers: presentatoren, technici, nieuwsredacteuren, etc. Ook staan we open voor diverse (nieuwe) ideeën.

Momenteel is Zwartewater FM met name opzoek naar:

Verslaggever radio

Als (sport)verslaggever draag je bij aan één van de belangrijkste taken van de omroep: het brengen van lokaal (sport)nieuws. Je gaat naar activiteiten en sportevenementen in de regio en zorgt voor een impressie op de radio door middel van interviews en verslagen. Bij live-verslagen krijg je een reportage-set tot je beschikking waarmee je direct contact met de studio kunt maken.

Sport en/of Actueelpresentator radio

Als presentator ben jij de stem van het actueel- of sportprogramma op de zaterdag. Je zorgt bij toerbeurt voor de invulling van de diverse onderwerpen van het actueel- of sportprogramma. Met je collega’s zorg je voor de voorbereiding van je uitzending. De uitzending duurt 2 tot 3 uur.

ZwartewaterFM is de lokale radiozender van de gemeente Zwartewaterland en brengt de gehele week nieuws- en muziekprogramma’s via 107,30 MHz en Zwartewaterfm.nl. De studio is gevestigd in Zwartsluis. Presentatoren kunnen zelf de techniek onder de knie krijgen, maar ook zijn er diverse technici binnen de omroep die de presentator kunnen ontzorgen tijdens uitzendingen.

Het is mogelijk om als belangstellende een keer vrijblijvend in de studio te komen kijken of aan te schuiven als gastpresentator/verslaggever om een gevoel te krijgen bij de functies. Daarnaast biedt de omroep de mogelijkheid om cursussen te volgen via de NLPO, een landelijke organisatie voor lokale omroepen. Zo raak je snel thuis in de wereld van de lokale omroep en leer je de fijne kneepjes van het vak.

Voor meer informatie op onze website.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500