Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leer snel blind typen bij BA&T Typewise

Geplaatst op: 20 september 2023

(Adv.) Door een goede typecursus leren basisschoolkinderen niet alleen met tien vingers blind de juiste toetsen in te drukken. Ze ontwikkelen ook betere spek- en opstelvaardigheden op de computer.

Nijmeegse onderwijskunsigen hebben dit onderzocht en komen tot deze conclusie. Het enthousiaste team van BA&T opleidingscentrum verzorgt op zo’n negentig scholen in West Overijssel, Zuid Drenthe en Noordoost-Veluwe cursussen op basisscholen, waar de cursist op een goede manier ‘blind’ en snel leert typen en er wordt gelet op een goede zithouding. Dit alles wordt aangeleerd met het in eigen beheer ontwikkelde internetpakket Typewriter. Dus geen huiswerk printen, mailen of zelf nakijken. Alle oefeningen worden gemaakt in dit pakket.

Tijdens het oefenen thuis wordt de cursist via het typeprogramma gemotiveerd en ontvang hij/zij berichtjes over het gemaakte huiswerk. Dit zelfde bericht ontvangt de ouder per e-mail. Leerlingen zijn enthousiast over Typewriter, het slagingspercentage vorig cursusjaar: ruim 99 procent. Zie ook www.ba-t.nl en www.typewriteronline.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500