Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stereo zingt bij Hanzeconcert

Geplaatst op: 23 september 2023

Op zaterdagavond 23 september 2023 viert Nederland het 800-jarig bestaan van het Hanze-verbond met een groots Hanzeconcert in de Grote- of Stephanuskerk in Hasselt.

Het evenement brengt bekende musici samen, waaronder de virtuoze pianist Jan Vayne en organist Harm Hoeve. Jan Vayne staat bekend om zijn meesterlijke improvisaties en zijn vermogen om diverse muziekgenres naadloos te integreren, van klassiek tot hedendaags. Andere getalenteerde artiesten, zoals de Zwolse violist Adriaan Stoet, de jonge zangeres Bente van der Steeg (bekend van The Voice Kids), zangeres Ellen Vos en het 140 leden tellende Christelijk Mannenkoor Stereo onder leiding van Harm Hoeve, zullen ook schitteren tijdens het concert.

Kaarten kosten €12,50 in de voorverkoop (€15,- aan de kerk indien beschikbaar) en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Kaarten zijn verkrijgbaar bij TIP Hasselt (alleen pinnen) en via ajabrinkman@gmail.com. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 038-8883638. Burgemeester Eddy Bilder en Commissaris van de Koning Andries Heidema hopen aanwezig te zijn bij het concert.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500