Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bewegen voor 60-plussers

Geplaatst op: 12 oktober 2023

Bij Welzijn Zwartewaterland heeft men een uitgebreid bewegingsaanbod. Voor 60-plussers biedt het bewegingsaanbod activiteiten zoals Yoga, Tai-Chi en Fitgym en wandelen op de vrijdagochtend, er zijn talloze voordelen voor de gezondheid. Het doel? Een actieve levensstijl bevorderen en het welzijn verbeteren.

Het bewegingsaanbod van Welzijn Zwartewaterland omvat verschillende activiteiten die geschikt zijn voor alle niveaus en belangen. Yoga en Tai-Chi zijn uitstekend voor het verbeteren van de flexibiliteit en balans, terwijl Fitgym zich richt op het versterken van spieren en het behouden van een goede conditie.

Voor meer informatie over deze waardevolle programma’s en de voordelen van gezamenlijk sporten, kunt u terecht op de website www.welzijnzwartewaterland.nl.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500