Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Roofvis Kampioenschap voor de jeugdleden H.S.V.

Geplaatst op: 21 oktober 2023

Vissen is in Genemuiden nog altijd een populaire bezigheid.

(Ingezonden) Vissen van 13.30 uur tot 15.00 uur graag om 13.00 uur aanmelden voor het hesje met je nummer. De prijsuitreiking van beide viswedstrijden is in ons clubgebouw rond 16.00 uur.

Zaterdag 4 november prijzen voor de nummers 1-2-3 beide klasse. Zaterdag 18 november is de finale tevens een mooie prijzentafel en iedereen prijs. Bij de eerste wedstrijd van 4 november je vispas/vergunning meenemen Wat moet je doen als je mee wil doen: online aanmelden (naam, adres en leeftijd) op hsvhetzwartewater@gmail.com.

Hoe gaat het dan verder: Na het aanmelden krijg je een mail terug met je inschrijfnummer b.v. 12. Dus op 4 en 18 november meld je je aan met nummer 12. Je krijgt van ons het hesje met je nummer erop. Zorg dat je een grote emmer of leefnet bij je hebt om de gevangen vis even in te bewaren tot onze meetploeg langs komt. Bij het meten graag afstand houden.

Er wordt gevist in 2 klassen: A van 6 jaar t/m 9 jaar en B van 10 jaar t/m 14 jaar. Er mag alleen gevist worden met een werphengel .Kunstaas ,wormen en maden zijn toegestaan. Wie geen werphengel heeft kan deze van ons in bruikleen krijgen, dit bij het inschrijven vermelden en op vrijdagmiddag 3 november ophalen clubhuis .

Het is de bedoeling dat er zo veel mogelijk zelfstandig gevist wordt, een visje onthaken door een van de ouders is toegestaan maar samen hengelen niet.

Opgelet: Op vrijdag 3 november is er gelegenheid om je hengel enz te repareren c.q. na te laten kijken in ons clubgebouw tussen 13.30 en 16.00 uur. Je kunt dan ook eventueel zelf een dropshot maken. Er staan vrijwilligers om je daarbij te helpen.

Opgeven kan tot 3 november 16.00 uur.

Bestuur H.S.V. Het Zwartewater Genemuiden

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500