Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gouden jubileum schietvereniging

Geplaatst op: 25 oktober 2023

(Ingezonden) Schietvereniging Genemuiden bestaat 50 jaar en dat gaan we vieren. Zaterdag 28 oktober houden we daarom een receptie voor genodigden en voor een ieder die ons hiermee zou willen feliciteren.

We heten iedereen die we zijn vergeten een kaartje te sturen, van harte welkom vanaf 15.00 uur in ons clubgebouw voor een hapje en een drankje. Oud leden, sponsors, bedrijven, verenigingen, vrienden, die ieder jaar weer de tijd nemen voor schiettoernooi,opendag of om wat voor reden dan ook betrokkenheid voelen.

50 jaar is een heel eind en wij zijn dan ook heel blij dat we nog steeds leden, actief en iets minder actief vanaf het eerste uur als lid binnen de vereniging mogen hebben.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500