Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Inspiratielezing over tienerbrein voor ouders

Geplaatst op: 26 oktober 2023

Op 7 november is de Inspiratielezing Tienerbrein. Neuropsycholoog Jelle Jolles vertelt dan over wat er in het hoofd van tieners omgaat en hoe je hier als ouders mee kunt omgaan. De lezing is voor ouders met kinderen van 8 tot 10 jaar, belangstellenden en professionals.

De opvoeding van kinderen stopt niet als zij de volwassen leeftijd bereiken. Jongeren zijn veel langer ‘werk in uitvoering’. Zij leren plannen, kiezen, beslissen en consequenties overzien tot ver na het 20ste jaar. En daar hebben zij de steun van ouders bij nodig.

Daarover gaat de inspiratielezing van Jelle Jolles. De neuropsycholoog laat zien hoe je als ouders de juiste voorwaarden kunt scheppen om je kind van 8 jaar tot ver na de volwassen leeftijd te begeleiden.

De avond wordt georganiseerd door de gemeente Zwartewaterland. De gemeente en 50 organisaties zetten zich in voor een Gezond en Gelukkig Zwartewaterland. Dit betekent ook dat kinderen veilig opgroeien en met voldoende kansen om zich te ontwikkelen. Kijk voor meer info op www.zwartewaterland.nl/gezondengelukkig.

Inspiratielezing Tienerbrein. Dinsdag 7 november 19.00 tot 21.00 uur. Gemeentehuis te Hasselt Aanmelden via deze pagina.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500