Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stonnes Sessions en Uncle John in Overtoom: opmaat voor vervolg

Geplaatst op: 14 november 2023

(Ingezonden) Zaterdagavond speelden de Stones Sessions in de Overtoom. Allereerst compliment aan de bezoekers. Strak op tijd binnen. Dan begin je als band al lekker. De Stones Sessions lieten er geen gras over groeien. Vanaf de eerste minuut ging het van de “volle mep”

Alle klassiekers kwamen langs en er was meteen connectie met het publiek. Moesten even wat meters voorwaarts gemaakt worden maar toen was het ook meteen raak. Het hele optreden stond als een huis. De “after party” was in handen van Uncle John, uit Genemuiden. Dat past precies in de formule die de organisatie had bedacht. Feestje in het café, en een topband in de theaterzaal van de Overtoom. Beide bands haalden het beste in zichzelf naar boven. Het was de eerste keer, dat de Overtoom het in deze setting organiseerde. Ervaring genoeg met eerdere evenementen als Rock Evening , VandenBerg, Toontje Lager, Jamsessie etc. Dit was even wat anders. Reacties van het publiek waren ook positief. Afgaande op de reacties van de aanwezigen, moet het eigenlijk wel een vervolg krijgen. Meedenken of op een andere manier een bijdrage leveren kan altijd. De Overtoom geeft er graag een vervolg aan.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500