Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twaalfde editie ‘Ruutnacht’

Geplaatst op: 18 november 2023

Volleybalvereniging Ruutvoorn houdt in de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 januari van het nieuwe jaar het traditionele volleybaltoernooi in d’Overtoom. Dit fenomeen is beter bekend onder de naam ‘De Ruutnacht’. Wie worden de opvolgers van de laatste winnaars ‘De nachtbrakers’ in de prestatie- en de ‘Mooie mix’ in de recreatiepoule?

Voor wie?

Iedereen die kan volleyballen, mag meedoen. Buren-, familie-, vrienden-, vriendinnen-, topsport- en/of gezelligheidsteams kunnen zich inschrijven.  Het meedoen aan dit nachtvolleybaltoernooi is een manier om de vele oliebollen en de kerstmaaltijden op een sportieve manier te verwerken.

Het gezellige volleybaltoernooi wordt voor de 12e keer georganiseerd en begint zo langzamerhand een vaste activiteit op de jaarkalender te worden.

Het sportieve volleybalspektakel in verenigingsgebouw d’Overtoom begint om 19.30 uur en gaat door tot diep in de nacht. Tijdens dit volleybalfestijn is er voor elk team een lekker snackschaaltje en eindigt gewoontegetrouw met een toepasselijk ontbijtje.

Opgave

Tot en met donderdag 28 december kunnen teams van minimaal 6 personen zich opgeven via ruutnacht@ziggo.nl.  Bij voldoende opgave wordt er gespeeld in een prestatie- en een recreatiepoule. Er kunnen maximaal 28 teams meedoen. Het inschrijfgeld bedraagt € 30,- per team en kan op de speelavond zelf betaald worden.

Alvast oefenen?

Dat kan. Volleybalvereniging Ruutvoorn wil enthousiaste volleybalteams en volleyballers op dinsdagavonden vanaf 20.30 uur de basisvaardigheden van het volleybal onder deskundige begeleiding bijbrengen. Via ruutnacht@ziggo.nl kunnen jullie dat kenbaar maken. Ruutvoorn neemt dan contact op voor een datum en tijd.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500