Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fauna en flora in d’Overtoom

Geplaatst op: 22 november 2023

archiefbeeld

Komend weekend richt vogelvereniging  Vogellust  D’ Overtoom weer in voor een aantrekkelijk vogelshow. Vogels vanuit allerlei exotische oorden zullen worden geshowd en vrijwel alle contingenten zoals: Azie,  Australie. Afrika en Zuid-Amerika zijn vertegenwoordigd.

De show staat in de regio bekend om  zijn  fraaie en decoratieve aankleding waar ca. 230 vogels worden tentoongesteld. Voor de kwekers zelf is het spannendste moment uiteraard de bekendmaking van de mooiste gekweekte vogel, waaraan de uitreiking van  het Bondskruis is verbonden.

Op donderdagavond 23 november tijdens de formele opening zal de officiële winnaar bekend worden gemaakt, waarna de show voor het publiek wordt geopend. Vrijdagavond is er weer een ouderwetse gezellige avond met het Rad van Avontuur, verloting half varken en gratis hapjes. Ook de prijzenboom is inmiddels  ruimschoots voorzien van allerlei leuke en attractieve  prijzen.

Zaterdagmiddag  25 november wordt  de uitslag van de grote verloting bekendgemaakt.  Reden genoeg een bezoekje te brengen om de verscheidenheid in zang en kleur  van de wonderlijke vogelwereld zelf te aanschouwen. Plaats en openingstijden:  Ver. Gebouw D’Overtoom te Genemuiden, gratis entree

Donderdag 23-11 van 20.00  –  22.00 uur

Vrijdag 24-11 van 10.00  –  22.00 uur

Zaterdag 25-11 van 10.00  –  16.00 uur

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500