Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider schoenendozen voor Roemeense Kerst

Geplaatst op: 30 november 2023

De dozen zijn aangekomen en worden eind december uitgereikt.

De schoenendoosactie van Genemuiden voor Roemenië is deze week afgerond. “We mochten maar liefst rond de 850 schoenendozen in naar Roemenië brengen, eerder deze week. Heel bijzonder, het waren er zoveel! Prachtig dat deze actie zo heeft geleefd”, aldus initiatiefneemster Alinda Visscher die het project al jarenlang voortzet met haar helpers.

Ze vult aan: “Heel veel kinderen hebben geweldige mooie dozen gemaakt, hartelijk bedankt hier voor ook voor de vele giften die binnen zijn gekomen, dit geld hebben we gebruikt om vers fruit te kopen voor de ouderen en kinderen. Rond Kerst worden de gevulde dozen uitgedeeld door plaatselijke kerken aan ouderen, gezinnen en kinderen. We hebben al heel veel blije gezichten gezien, dat wordt met Kerst ongetwijfeld weer het geval. Dominee Visky, dominee Kondor en de medewerkers van het CE Huis willen iedereen in Genemuiden dan ook hartelijk bedanken voor alle bijdrages.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500