Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bouw van slaapzalen dichterbij dankzij Winterfair

Geplaatst op: 4 december 2023

Vrijwilligers van het 2e/3e wereldproject Zwartewaterland kijken terug op een mooie Winterfair. De bemanning van de kraam willen alle kopers hartelijk bedanken.

“Onze kraam werd goed bezocht. De opbrengst komt allemaal ten goede aan een jongens- en een meisjesslaapzaal en sanitairgebouw bij de praktijkschool Rwanda. Zo hoeven de jongeren geen kilometers meer te lopen om naar school te gaan, maar hebben ze dichtbij de school een slaapplek, eten, drinken en sanitair. Zo hopen we dat jongeren in hun eigen land hun leven gaan opbouwen en niet gaan vluchten naar Europa”, aldus de vrijwilligers.

De volgende acties staan gepland:

8 december winterfair (gebouw Frion) in Zwartsluis

15 en 22 december kraam in de Meente

27 en 29 december Zwartewaterlandtoernooi zaalvoetbal in d’Overtoom

“Begin volgend jaar hopen we als project voorbereidingen te treffen voor de Triviant-avond, die gepland staat op 8 maart. Noteer deze datum alvast in jullie agenda. U/jij komt toch ook?”, besluit de stichting.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500