Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groot aanbod bomen, kransen en kerststukjes bij Johan van Dijk

Geplaatst op: 8 december 2023

(Adv.) Wie een mooie kerstboom of een kerststuk in huis wil halen, hoeft daarvoor Genemuiden niet uit. Hoveniersbedrijf Johan van Dijk heeft de winkel vol met kransen, sterren, kerststukken en andere decoratie voor in de decembermaand.

Daarnaast zijn er tal van kerstbomen verkrijgbaar zoals de bekende Nordmann. Ze worden verkocht met pot of met een stabiel kruis aan de onderzijde. De bomen zijn verkrijgbaar vanaf 20,00 euro. Kerststukjes zijn dit jaar inclusief een pot/bakje. De winkel aan de Hasselterdijk is overdag geopend vanaf maandagmiddag tot zaterdagmiddag.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500