Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerstconcert hervormd mannenkoor in Bovenkerk

Geplaatst op: 15 december 2023

In de Bovenkerk wordt vrijdag 22 december het kerstconcert gehouden van het hervormd mannenkoor IJsselmuiden – Grafhorst. Medewerking wordt verleend door Harry Hamer-orgel, Jan Lenselink vleugel en Hans Dijkgraaf bariton. Christelijke instrumentale ensembles Animato en Create Cantus onder leiding van Ton Adema werken ook mee, Marien van de Weg begeleidt op het orgel.

De algehele leiding is in handen van dirigent Freddy Veldkamp. De is kerk open om 19:00 uur, de aanvang is om 19:30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website: hervormdmannenkoor.com of aan de kerk.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500