Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: commercieel / technische medewerker binnendienst (W2 Support BV)

Geplaatst op: 15 december 2023

(Adv.) Als Commercieel/ Technisch Medewerker ben jij de eerste contactpersoon voor nieuwe klanten. Je bent de rechterhand van je collega’s bij de weg en vertaalt afspraken in een overzichtelijke offerte. Je kan goed schakelen tussen je collega’s en leveranciers binnen en buiten onze landsgrenzen. Samen met de marketing bouw je aan een strategie om nieuwe producten volledig te integreren!

Verder ben je van nature proactief en ondernemend ingesteld. We groeien en hebben ambities. Ook hierin vervul jij een belangrijke rol. Je hebt het vermogen om, parallel aan de dagelijks gang van zaken, naar de toekomst te kijken en hier een plan omheen te bouwen. In samenwerking met het management rollen we samen deze plannen uit.

En nu?

Benieuwd naar de volledige vacature? Klik hier. Heb jij de skills die wij zoeken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Waardemaker! Solliciteren kan direct via onze website. Wil je eerst meer weten over de functie? Dan kan natuurlijk ook! Neem gerust contact op met Marouscha door te bellen, appen of een mailtje te sturen. Zij is bereikbaar op 06 23 65 44 47 of via marouscha@w2support.com.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500