Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nobel, Hosmar, de Jong en Voets winnen in Genemuiden

Geplaatst op: 18 december 2023

In het Hippisch Centrum in Genemuiden hebben afgelopen week 80 internationale Para ruiters met hun paard gestreden voor de prijzen per Grade. De Nederlandse Para ruiters hebben goede zaken gedaan door diverse Grades te winnen tijdens de internationale Para driedaagse. Rijvereniging De Zwartewaterruiters kijkt qua organisatie tevreden terug op een prachtig Internationaal hippisch evenement.

Annemarieke Nobel won alle drie dressuurproeven in Grade I en Frank Hosmar en Britney de Jong wisten ook eerste prijzen te behalen in Grade IV. De Zwolse amazone Maud de Reu wist een tweede en derde prijs te behalen in Grade III. De Nederlandse amazone Sanne Voets was op de slotdag de concurrentie de baas en won de Freestyle test met haar paard Demantur in Grade IV.

De landenwedstrijd werd deze editie gewonnen door de Duitse equipe met een puntentotaal van 448,591. Het Duitse team won de eerste prijs en bleef het Nederlandse team bestaande uit Annemarieke Nobel, Maud de Reu, Sanne Voets en Britney de Jong nipt voor met 445,586. De derde prijs ging naar de Deense equipe met 444,087 punten.

Rijvereniging de Zwartewaterruiters kijkt tevreden en trots terug op een geweldig internationaal paardensportevenement in het Hippisch Centrum. Voorzitter Albert Beens: “We hebben enorm genoten van de ruiters en hun paarden en de wedstrijd is naar wens verlopen. Met alle leden en vrijwilligers kijken we terug op een geweldige vierde editie. We hebben veel complimenten mogen ontvangen over onze organisatie deze editie. En we zijn alle sponsoren enorm dankbaar voor hun bijdrage.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500