Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Skriefcursus Taelkrink

Geplaatst op: 18 december 2023

De Gӕllemuniger Taelkrink organiseert in het kader van haar 50-jarig jubileum deze winter een schrijfcursus voor aspirant-dialectschrijvers. De cursus zal worden gehouden op vier avonden in januari en februari.

De cursus is bedoeld voor iedereen die die wel eens heeft overwogen wat te gaan schrijven (of dat misschien ook wel eens heeft gedaan) maar twijfelt aan zichzelf. Tijdens de cursus worden tips gegeven en kunnen er vragen worden gesteld.

Elke avond zullen er twee aandachtspunten aan de orde komen. In de eerste plaats schrijven in het algemeen: hoe schrijf ik een spannend verhaal, hoe bouw ik dat op enz. In de tweede plaats zal er elke avond aandacht worden besteed aan het schrijven van het Gӕllemunigers.

De cursus wordt gegeven op de maandagavonden 15 en 29 januari en 12 en 26 februari in het Historisch Centrum Genemuiden, Hoek 27. Van de deelnemers wordt een bijdrage van €15,- gevraagd voor koffie/thee en lesmateriaal. Opgave is vanaf nu mogelijk via een mailtje naar janniebakker@genemuiden.info

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500