Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bestevaer 24 uur open voor goede doel

Geplaatst op: 20 december 2023

Zwembad Bestevaer is vanaf vannacht 00.00 uur tot morgenavond 23.59 uur geopend. Niet zomaar, want er wordt een marathon gehouden om geld in te zamelen voor ZwartewaterlandHelpt. De jaarlijkse radiomarathon zamelt jaarlijks geld in voor een goed doel en dit keer is dat stichting Happy Holiday. Deze organisatie maakt vakanties mogelijk voor families waarvan een gezinslid ernstig ziek is.

Op verschillende momenten van de dag kunnen er baantjes getrokken worden. De gelden die binnenkomen gaan naar de organisatie. Iedereen is welkom om te komen zwemmen voor het goede doel tijdens de ‘groene’ momenten.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500