Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: (senior) hoofd bedrijfsbureau

Geplaatst op: 20 december 2023

(Adv.) In de afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. We hebben samen al een tal van prachtig projecten mogen afronden van jachthavens en watersportverenigingen tot industriehavens van Defensie! Binnen ons technische kantoor zoeken wij een leider met ervaring; een (Senior) Hoofd Bedrijfsbureau die W2Support in Genemuiden nog hoger laat vliegen. Help jij ons met bouwen?

Benieuwd naar de volledige vacature? Klik op de link. Heb jij de skills die wij zoeken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Waardemaker! Solliciteren kan direct via onze website.
Wil je eerst meer weten over de functie? Dan kan natuurlijk ook! Neem gerust contact op met Marouscha door te bellen, appen of een mailtje te sturen. Zij is bereikbaar op 06 23 65 44 47 of via marouscha@w2support.com.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500