Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Melkbussen kunnen 30 december van stal

Geplaatst op: 20 december 2023

In Genemuiden wordt dit jaar geschoten met carbid op zaterdag 30 december van 12.30 tot 16.00 uur. Net zoals in het verleden wordt een uitzondering gemaakt zodra oudjaarsdag op een zondag valt. Parkeren is op 30 december niet toegestaan op het Havenplein tussen 08.00 en 19.00 uur.

Er zijn enkele regels. Zo mag er niet geschoten worden met melkbussen van meer dan 50 liter en moet men een plastic bal gebruiken in plaats van een deksel. Schieten mag niet in de buurt van verzorgingscentra, kerken en overheidsgebouwen. Ook is het niet toegestaan om in beschonken toestand carbid te schieten of gevaar te veroorzaken voor omstanders.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500