Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Volkskerstzang in Grote Kerk

Geplaatst op: 21 december 2023

De Grote Kerk uit 1883.

(Ingezonden) Op D.V. zaterdag 23 december hopen wij de geboorte van de Heere Jezus Christus te gedenken tijdens de jaarlijkse Volkskerstzang in de Grote Kerk te Genemuiden. De aanvang van deze avond is 20.30 uur.

Wethouder Jan van der Poel zal de Schriftlezing doen en de meditatie zal worden verzorgd door Proponent P. Lok uit Wezep. Het thema van de avond is “Engelen kwamen en dienden Hem”. Muzikale medewerking wordt verleend door dhr. A. Booi (orgel) en een afvaardiging van het Hasselts Fanfare onder leiding van dhr. J. van der Kamp. Iedereen is van harte welkom om aanwezig te zijn.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500